top of page

Hoe wij samen met jou een positieve impact kunnen maken

Ben jij net zo trots op jouw stadsie als wij? Fantastisch! Maar laten we eerlijk zijn, onze prachtige dorpen en bruisende steden hebben wat extra liefde nodig om hun glorie te behouden te midden van de uitdagingen van klimaatverandering.

De energietransitie in Nederland draait op volle toeren en elke gemeente geeft flink gas. Maar laten we eerlijk zijn, niet iedereen staat te juichen om verandering. Wie zegt dat klimaatactie saai moet zijn, heeft ons nog niet ontmoet...

 

Geen paniek! Wij hebben dé oplossing: de KlimaatKermis!

Wij zijn een levendige en educatieve ervaring die jou laat ontdekken hoe je op een eenvoudige, maar impactvolle manier een positieve draai kunt geven aan jezelf, je omgeving, én onze geliefde planeet.

Het is een win-win-win situatie!

Stel je eens voor: een kleurrijke geheel boordevol attracties en activiteiten, bruisend van energie en positieve vibes. Hier kun je op een speelse en interactieve manier ontdekken hoe kleine veranderingen in jouw dagelijkse leven kunnen leiden tot grootse positieve gevolgen voor onze planeet.

 

Leer hoe je jouw huis groener kunt maken, ontdek duurzame alternatieven voor je dagelijkse routines, en krijg inzicht in hoe je jouw ecologische voetafdruk kunt verkleinen zonder in te boeten aan comfort of stijl.

 

Maar de KlimaatKermis is meer dan alleen maar informatief; het is ook een feest! Samen kunnen we laten zien dat duurzaamheid niet alleen belangrijk is, maar ook leuk en inspirerend kan zijn.

 

De KlimaatKermis is speciaal ontworpen voor alle Nederlanders die op zoek zijn naar manieren om op een positieve manier bij te dragen aan een beter klimaat. Of je nu al veel doet of net begint aan je groene reis, wij verwelkomen je met open armen.

 

Laten we samen de handen ineenslaan en ons steentje bijdragen aan een groenere toekomst voor ons allemaal, en natuurlijk ook voor onze portemonnee.

bottom of page